<h2>Clean in & out</h2><p>H εταιρεία YMERLLIU HANME & ΣΙΑ  Ε.Ε, ξεκίνησε την λειτουργία της  με έδρα τη Ρόδο , δραστηριοποιείται στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα του καθαρισμού...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.cleaninout.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Ymerlliu Hanme & ΣΙΑ ΕΕ</h2><p>H εταιρεία YMERLLIU HANME & ΣΙΑ  Ε.Ε, ξεκίνησε την λειτουργία της  με έδρα τη Ρόδο , δραστηριοποιείται στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα του καθαρισμού...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.cleaninout.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Clean in & out</h2><p>H εταιρεία YMERLLIU HANME & ΣΙΑ  Ε.Ε, ξεκίνησε την λειτουργία της  με έδρα τη Ρόδο , δραστηριοποιείται στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα του καθαρισμού...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.cleaninout.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Καθαρισμοί κτιρίων
 

Καθαρισμοί κτιρίων Ρόδος


Το συνεργείο καθαρισμού μας “Clean in and out”  που βρίσκεται στην Ρόδο, αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό το γενικό καθαρισμό πάσης φύσεως κτηρίων και έχει ως στόχο να μεταμορφώσει το χώρο σας σε όαση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Το έμπειρο προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα, ώστε να φέρει εις πέρας και το πιο δύσκολο έργο καθαρισμού χρησιμοποιώντας πάντα εγκεκριμένα απορρυπαντικά και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Αναλαμβάνουμε:
Τον καθαρισμό οικιών - διαμερισμάτων σε όλη την Ρόδο, είτε πρόκειται για νεόδμητη οικία, είτε για το σπίτι που μένετε ή που έμεινε για καιρό κλειστό. Το συνεργείο μας είναι σε θέση να αναλάβει τον αρχικό ή γενικό καθαρισμό των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και να σας παραδώσει τους χώρους σας πεντακάθαρους και υγιείς.


Τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων σε όλη την Ρόδο, καθαρισμό εταιρειών, γραφείων καταστημάτων κ.α. Ένας καθαρός εργασιακός χώρος είναι ουσιώδης για κάθε επιχείρηση που σέβεται τους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Το συνεργείο μας είναι σε θέση να αναλάβει των καθαρισμό των χώρων σας άμεσα και με υπευθυνότητα.


Ακόμα αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό πάσης φύσεως κτηρίων σε όλη την Ρόδο.


Στην clean in out επιδιώκουμε και πετυχαίνουμε ποιοτικό αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα αυτό βασίζεται:
Στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε
 Στα πρότυπα ανάπτυξης
 Στις μελέτες εργονομίας
 Στον ποιοτικό έλεγχο
 Στο σχεδιασμό της εκπαίδευσης
 Στην ταχύτητα της υποστήριξης και βέβαια στο έμπειρο προσωπικό μας


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΜΜ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΑΣΓΟΥΡΟΥ, Ρόδος - 85100 / Δωδεκανήσου

Τηλ: 22410 38161, 22410 66235 Κιν: 693 6768070